Kennismaking

Deze site bestaat sinds augustus 2003. Vorig jaar ben ik overgestapt op een Content Management Systeem (Joomla). Maar door een aantal onhandige upgrades van de software, is de site niet meer online. Ben wel bezig de zaak te repareren, maar dat duurt nog wel even. Ook omdat ik wil wachten op een nieuwe versie van Joomla.
Daarom nog maar even terug naar de oude site. Dan is de link met de weblog en de genealogische gegevens in elk geval in takt.

Een deel van de website is bestemd voor de genealogie van de familie Wijmenga. De gegevens die ik heb en die zonder privacy bezwaren kunnen worden bekeken zijn beschikbaar. Ik krijg nog regelmatig aanvullende gegevens. Ik ben daar erg blij mee, want zo wordt het beeld steeds completer. En zo nu en dan de zoekmachine gebruiken levert ook elke keer weer wat op. Bijvoorbeeld een email adres en daar blijken soms hele leuke contacten achter te zitten.
Wat te denken van een nazaat onlangs geboren in Canada, die met verwijzing naar de roots de naam Roel heeft gekregen! Verder is het gastenboek een kleine bron. Klik op de genealogie van de familie Wijmenga voor het vervolg

Top

Weblog

Sinds augustus 2003 heb ik ook een weblog. Door een hack moest ik begin dit jaar opnieuw beginnen. Veel logjes ben ik daarom kwijt. Inmiddels ben ik weer opnieuw begonnen.


Dit is een voorbeeld van een foto gemaakt voor de website.
 De Oldehove in Leeuwarden.

Top

Gastenboek

Naast een forum heb ik ook gastenboeken opgenomen in de website. Via deze pagina kun je naar het algemene gastenboek. Op de genealogiepagina staat een link naar het genealogie gastenboek.

Top


Google

Wat volgt?

Het volgende project is een dagboek over de belevenissen van een dienstplichtig militair in Nederlands-IndiŽ. Het zijn de dagboeken van mijn vader die hij bijgehouden heeft tijdens zijn verblijf in Nederlands-IndiŽ van oktober 1947 tot maart 1950.
Via het CMS had ik al zo'n drie maanden uitgewerkt. Maar ja, even niet bereikbaar. Ik zet de teksten te zijner tijd weer op de nieuwe (CMS) site.
Het gaat langzaam, maar de aanhouder wint. Ik laat het wel weten wanneer er vorderingen zijn.

Reageren?

Reageren kan. U kunt een e-mail versturen naar info@wijmenga.com, of teken het gastenboek.

Top